Csoki helyett tortabevonó a csoki mousse-hoz?
Hát ha megkóstolod, rájössz. Kb annyi a különbség, mint egy lestrapált trabant és egy audi r8 között.
Mivel a csoki mousse-nak elég lényeges eleme a csoki, én inkább a jó minőségűre szavazok. A célnak épp megteszi a bevonó is, azonban minőségre nem lesz az igazi. :(
Csatlakozom, több évtizedes emlékeim alapján a tortabevonó elég rossz, eszembe nem jutna venni, nemhogy megenni.
Csoki helyett kókuszzsírt és kakaóport használok, valamilyen édesítővel (szerintem mézzel a legfinomabb, viszont úgy nagyon cukros, de ez egyéni döntés dolga). Nekem kiválóan bevált, a kakaóvaj hiánya ellenére. Más, mint a csoki, de nem egy tortabevonó vagy kakaós tejtábla :) Szeretjük nagyon, sokszor van itthon. Ma épp bonbonokat egészítettem ki vele, a párom pedig rengeteg dologhoz eszi, süti, palacsinta...
A kókuszzsír helyettesíthető más zsiradékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!