Mi megy jobban a csokihoz a meggy vagy a fekete szeder?
Figyelt kérdés
Csoki mousse tortát szeretnék készíteni, amiben van egy vékony gyümölcsös réteg.2015. márc. 11. 20:47
1/12 anonim válasza:
Ízlés kérdése, én a feketeszeder gondolatától is megéheztem, a meggyet utálom :)
2/12 anonim válasza:
Igen, en is szedret valasztanek. Nekem a meggy nem izik a csokival, a feketeerdo tortat sem szeretem ezert.:) A szeder kombo sokkal jobb szerintem.
3/12 anonim válasza:
Csokitortához inkább meggy- pont a multheten ultem egy cukraszdaba es ilyen sutit ettem isteni volt!! :)
5/12 anonim válasza:
Én is a meggyre szavazok (nagy csokiimádó vagyok)
6/12 anonim válasza:
Meggy, a lúdláb tortában is meggy van, és nagyon finom.
Persze minden ízlés kérdése.
7/12 anonim válasza:
szerintem mindkettő jó megy hozzá.
Most épp meggyel enném jobban, de terhes vagyok és épp megy mániám van.
8/12 anonim válasza:
Mind kettő jó hozzá,de én is inkább a meggyet választanám. Avval az igazi.
9/12 anonim válasza:
Nagyon népszerű a meggy és a csoki, de én rosszul vagyok ettől az ízkombinációtól. Szederrel még nem ettem, de nem lehet rossz. Viszont tavaly voltam egy cukrászdába, ahol epres csoki mousse szeletet ettem, és mennyei volt, azzal is érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!