Mire tudnám felhasználni a megmaradt piskótalap széleit?
Figyelt kérdés
Nagyon fini puha csíkok.
Lefagyasztottam mert sajnáltam kidobni.
Nem tudom leeht hogy rosszul tettem.
De ha nem akkor esetleg tudok belőle valami kreatívat készíteni? :-)))
2010. márc. 17. 23:40
1/11 anonim válasza:
Somlói galuska:), vagy csak simán bele rakod őket egy tálba,öntesz rá csoki pudingot,egy kis tejszínhab a tetejére és isteni.
2/11 anonim válasza:
Én csak magában meg szoktam enni, de pudinggal is jó. :-)
3/11 anonim válasza:
Vagy örülsz, hogy van mit a tejbe aprítani.
4/11 anonim válasza:
somlói, puding, ahogy az előzők is írták. a mignon is ilyen maradékokból készül.
5/11 anonim válasza:
Hát, kár volt lefagyasztani, mert ha felengeded, akkor vizes lesz.
6/11 anonim válasza:
Szia! máskor ne fagyaszd le, hanem aznap edd meg lekvárral és tejszínhabbal.de, ha most kiengeded, sem lesz semmi baja, nehogy kidobd.ha van egy kis darált diód, azzal is megszórhatod, vagy esetleg egy kis rum is jól jön hozzá.
a mignont már írták , de a cukikban a puncstorta is a maradék piskótákból készül.
9/11 anonim válasza:
Máskor meg is száríthatod,és jó lesz morzsának.
10/11 anonim válasza:
Én mogyorókrémet kenek rá (nutella*.*), az gyorsan megvan és fincsi^^ Vagy lekvárt, de amióta elfogyott az eperlekvár, már mellőzöm ez utóbbit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!