Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tésztaszószt mondanátok?

Tésztaszószt mondanátok?

Figyelt kérdés
Imádjuk a tésztaételeket. Olyan, könnyen elkészíthető mártást(szószt) szeretnék, ami finom. Nem baj ha húsmentes, sőt!! Az sem hátrány ha egy üvegben eláll, eltartható hosszabb ideig. Köszönöm.
2015. okt. 29. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

[link]

szezonja is van éppen..

2015. okt. 29. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy túl egyszerű s nem igazán házi, de nagyon odavagyok az Univer tubusok grillkrémeiért (most épp a zöldfűszerest használom), amik annyira ízesek, sósak és erősek, hogy 6-8-szoros mennyiségű paradicspürével keverve lesznek számomra egészen tökéletesek... Rántottától kezdve pakolom mindenre, roppant jó. Szinte csak alapanyagokat veszek s magam csinálom még a kókusztejemet is, de ez kivétel. Többféle paprikából, paradicsomból, vörös- és fokhagymából, sóból, borsból s zöldfűszerekből is ki lehetne keverni, hisz abból áll... De az nekem már kissé macerás lenne.
2015. okt. 29. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Nálam a vadas-mártás a menő, sokszor megcsinálom, hogy hús nincs, csak húslével öntöm fel, nem a gombócot, hanem síma tésztát főzök hozzá. Ezért percek alatt készen van.
2015. okt. 29. 18:25
 4/8 anonim válasza:
68%
Nemrégen vettem Globus melegszendvicskrémet talán tescoban, meglepően finom volt és állagra is jó, szósznak tökéletes. Volt hamburgeres és pizzás, nem drága érdemes egy próbát tenni tésztával. Van a Dawtona, az konkrétan ketchup így az felejtős. Az Aldiban is jó üveges szószok szoktak lenni.
2015. okt. 29. 20:08
 5/8 anonim válasza:
68%
Csinálj pestot magad megtudod csinálni sokfajta van. Nézz után akár itt a neten. Persze ezt is lehet készen kapni boltba. Szotam még makaróni tészához tejszínes vsgy tejfölös gombás szószt.Vagy ha húsosat akarsz brokkolis csirkemelles tejszines. Stb, stb
2015. okt. 29. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:

1-esnek köszi a linket!

Ezt "lenyúltam" = tökéletes! :)))

2015. okt. 30. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket, jöhet a próba!:)
2015. okt. 30. 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem igazán szósz, de nekem nagyon ízlik.

Nem tartható el, de gyorsan megvan.

https://www.youtube.com/watch?v=8t6ddIzPy0k

A rukkola el is hagyható.

2015. nov. 19. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!