A majonézes virslisaláta túl ecetes lett. Hogy javíthatnám meg?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 17:07
2/7 anonim válasza:
higitsad.. mégtöbb majonéz, mégtöbb virsli.. logikus.. :)
3/7 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mit keres a majonézes virslisalátában az ecet??
4/7 A kérdező kommentje:
A recept szerint ecet, cukor, só és egy fej vöröshagyma kell a páchoz, amibe előző nap a megfőzött virslikarikákat be kell pácolni.... :-(((
2010. márc. 17. 20:20
5/7 anonim válasza:
LEgközelebb ne pácold szerintem, én még sose pácoltam, csak a hagymát szoktam besózni egy 5-10 percre, utána a karikára vágott virslit és a besózott, kinyomott hagymát összekeverem a tartárral (majonéz-tojássárgája, olaj, méz, mustár, só, bors, citromlé- + tejföl)
Nálunk ilyen a virslisaláta, ezt nem lehet elecetezni :)
Próbáld ki!
6/7 anonim válasza:
Remélem nem írok butaságot,de én főznék egy kevés krumplit,jól megtörném és óvatosan hozzákeverném + egy kis tejfölt ha kell.ZS
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, a kukában landolt, mert a cukor még jobban kiemelte az ecetet... Aztán már nem volt ínyemre, hogy annyira javítgassam, legközelebb tuti nem pácolom.- Azért köszi!
2010. márc. 19. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!