28 cm-es tortaformám van, hány tojásból készítsek piskótát, hogy 3 részre tudjam majd szétvágni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 13:55
1/8 anonim válasza:
Én 6 tojásból szoktam csinálni a tortákat, és elég vastag lapok lesznek belöle.
2/8 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, érdemes rászánni az időt és a három lapot külön-külön megsütni. Én is 6, talán inkább 8 piskótát mondanék, arányosan kikevered a tésztát és mérleg (vagy egy kanál :=) ) segítségével három egyenlő részre osztod. Így, az adagokat már egyenként teszed a formában a sütőbe. Hosszadalmasabb, de szebb a végeredmény.
3/8 anonim válasza:
Mivel a 28 cm-es sütőforma elég nagy, én minimum 8, de inkább 10 tojásból sütném.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. márc. 18. 13:47
5/8 anonim válasza:
üdv
többiekkel én nem értek eggyet.
3 külön lapot sütni felesleges.
10 tojásból megint felesleges.
ha van egy 22 cm-es karikád akkor ahhoz 6 tojás kell.
ha van egy 28 cm-es karikád akkor 7-8 tojás kell.
ha recept is kell akkor küld személyes levelet
6/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is, receptem van
2010. márc. 24. 13:54
7/8 anonim válasza:
sya engem érdekel ne valami könnyű és olcsó 26 cm es tortaformához recept piskóta hány tojás stb........ és krém külön amibe kell meggy is köszi de még msa ha lehet
8/8 anonim válasza:
Igaz,hogy már nem mai a kérdés,de hátha valakinek hasznos lesz aki ide téved.. én is úgy gondolom,hogy nem hülyeség külön-külön megsütni a lapokat. én így is tanultam az iskolában,hogy külön sütjük meg őket. és amikor egyben sütöm,és utána vágom szét,akárhogy próbálkozom nem tudom egyenesen vágni,sokkal szebb lesz,ha külön sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!