Mit csináljak a kifújt tojásokból?
Figyelt kérdés
Ma van időm tojásokat festeni,és nem tudom,mit süthetnék a kifújt tojásokból,ami pár hétig eláll. (aminél nem kell kettéválasztani a fehérjét meg a sárgáját.)2010. márc. 17. 13:43
1/6 anonim válasza:
Vagy valami kevert sütit, mert abba nem kell ketté válsztani a tojássárgát és fehérjét vagy tojásrántottát.
2/6 anonim válasza:
közlöm veled hogy semmilyen süti nem áll áll pár hétig, olyan állapotban hogy utána fogyasztható legyen
3/6 anonim válasza:
Szia!
Linzertészta (vajastészta) és a mézespuszedli, mézeskalács az, amit ha most megsütsz, eláll 1-2 hétig.
Üdv!
ui: ja, és a kekszfélék is
4/6 anonim válasza:
szia! ha van kedved gyúrni, gyúrj kemény tésztát, sodord, ki és vagdald fel kedved szerint, kockára, metéltre stb.abroszon terítsd ki, időnként forgasd át,
szárítsd meg és lesz saját házi tésztád.tartsd száraz helyen becsomagolva és később úgy főzd meg, mint a bolti száraz tésztát.
üdv
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, bár a 2. válaszolóval olyannyira nem értek egyet,hogy pl. a szárazsütik elállnak,vagy nem? Csak mert mi megettük karácsonykor is a 4 hete készített mézest,vaníliáskiflit, amit fémdobozban tároltunk,és mind a 12- en élünk. Ja és ez a " közlöm veled" -stílus nem idevaló.Én segítséget kértem, nem lenézést,ha máshogy nem megy,inkább ne válaszolj. Köszi.
2010. márc. 21. 08:10
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Különösen tetszik amit írtál, ki fogom próbálni:-)
2010. márc. 21. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!