1/4 anonim válasza:
Közepes hômérsékleten, míg meg nem sül.
Nem lehet így megmondani.
Milyen tök? Mekkora? Hogy szereted?
2/4 anonim válasza:
Minél magasabb hőfokon. Az idő függ a sütőd teljesítményétől és a töktől is. Vágd kisebb darabokra, és addig süsd, amíg a széle el nem kezd barnulni! ( Az sem baj, ha picit itt- ott megfeketedik.)
Mi szoktunk a szeletek tetejére egy-egy kanál mézet kenni . isteni plusz ízt ad neki.
3/4 anonim válasza:
200 fok és attól függ hogy sütöd, ha egybe és nagy a tök akkor kell neki 2 óra, ha felszeleteled apróra akkor 1-1,5 óra. Akkor jó amikor már pépes a sárga része és a széle olyan barnás-feketés (karamellizálódott). Sütés előtt be lehet kenni olajjal fokhagymával, meg egy kis borssal.
4/4 anonim válasza:
fokhagymával? mi mindig cukrosan vagy mézesen csináljuk :D
amúgy érdemes tenni a tepsi aljába tenni egy réteg fóliát, mert nagyon össze tudja koszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!