Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés előtt fel kell engedni?

Sütés előtt fel kell engedni?

Figyelt kérdés

Tettem el egy csomó rántani való husit a fagyasztóba. Saját magam paníroztam. Csirkemell ill. disznókaraj, valamint színtén saját készítésű fasírtokat.

Ezeket fogyasztás és sütés előtt fel kell engedni vagy fagyottan is kisüthetem az olajsütőben?


2010. márc. 16. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan dobhatod rögtön az olajba, de kicsit alacsonyabb hőfokon és tovább kell sütni, hogy biztosan kiolvadjon és meg is süljön (magas hőfokon csak kívül megégne, de belül nyers vagy akár fagyott is maradna).
2010. márc. 16. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) És sütés előtt mégegyszer forgassam át zsemlemorzsában vagy az felesleges?
2010. márc. 16. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem forgatom át mégegyszer morzsában. És nem is mindíg engedem ki sütés elött. Úgy süssed, ahogy az első írta, és szuper lesz.:)
2010. márc. 16. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
és sem forgatom át újra morzsában :=). (első voltam)
2010. márc. 16. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, így fogom csinálni. :)
2010. márc. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!