1/3 anonim válasza:
gombája válogatja. Általában 20-25 percig. Potypinkát (bocs, tótul az, sóval gyűrűs tuskógombát) legalább 30 percig, mert nyersen mérgező, vargányát is, (de az m mérgező, mármint azok, amelyek nem mérgezőek) szürke pereszkét 40-45 percig, májgombát egy óráig.
2/3 A kérdező kommentje:
Imádlak, büdös nyúl a potypinkáért, ugyanis az errefelé terem, de nem tudtam a hivatalos nevét! Nálunk még "egyes gombának" is hívják.
2015. okt. 18. 10:15
3/3 anonim válasza:
A gomba hamar megfő, én addig szoktam főzni, amíg a leve egy kicsit elpárolog, besűrűsödik, már nem olyan vizesen tocsogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!