Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, hogy a tojásfehérj...

Mit tegyek, hogy a tojásfehérje ropogos legyen a sütik, vagy máglyarakás tetején?

Figyelt kérdés
A felvert tojásfehérjébe szoktam porcukrot rakni,majd a sütés végefelé teszem a sütire vagy mrakásra a habot és nekem mindig megpuhul..
2010. márc. 14. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha ropogós tojásfehérjehabot szeretnél, ahhoz nagyon sok porcukrot kell hozzáadnod a tojásfehérjéhez, hogy habcsók-szerű masszát kapj. És ennek megfelelően kellene sütnöd is, tehát alacsonyabb hőfokon. Kb. 120-150 fokon.
2010. márc. 14. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:-)
2010. márc. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!