Créme Brulée-t szeretnék készíteni. Mik a legnagyobb buktatói, ami miatt nem úgy sikerülhet (ízre, állagra), ahogyan kellene?
Figyelt kérdés
Habtejszín márka, sütés hőfoka, sütés ideje, stb...mire kell nagyon ügyelni?2015. szept. 26. 13:31
1/1 anonim válasza:
Nincs különösebb buktatója,bár,hogy egyenletesen süljön,a légkeveréses sütő a célszerűbb.Na meg a karamellizáló pisztoly fontos mèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!