Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Créme Brulée-t szeretnék...

Créme Brulée-t szeretnék készíteni. Mik a legnagyobb buktatói, ami miatt nem úgy sikerülhet (ízre, állagra), ahogyan kellene?

Figyelt kérdés
Habtejszín márka, sütés hőfoka, sütés ideje, stb...mire kell nagyon ügyelni?
2015. szept. 26. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különösebb buktatója,bár,hogy egyenletesen süljön,a légkeveréses sütő a célszerűbb.Na meg a karamellizáló pisztoly fontos mèg.
2015. szept. 26. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!