Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az előnye ill. hátránya...

Csabesz35 kérdése:

Mi az előnye ill. hátránya egy könnyített pengéjű konyhai késnek?

Figyelt kérdés

2015. szept. 25. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Az un. könnyített penge jelentése: porkohászati úton, préseléssel összehozott művas. Úgy törik, mint varjú alatt a jégcsap. Egy semmirevaló kínai fos, nincs rugalmassága, kézzel viccből eltöröm, a törési felületen pedig jól látható, hogy aki ezt acélnak nevezi, az a háremőrt Don Juannak.

Ne vegyél hulladékot. Vegyél egy készlet normális kést, igazi késes mestertől. Drágább lesz, de jó.

2015. szept. 25. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, amikor egy kovácsolt pengéjű kése az él felett homorú, ovális mélyedéseket képeznek ki (pl. burgvogel master line sorozatban.)
2015. szept. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!