A nutellás cupcake-hez illik az áfonyás krém?
Sziasztok!
Egy szülinapi bulira szeretnék nutellás sütiket csinálni és szeretnék a tetejére valamilyen gyümölcsös mascarponés krémet tenni.
Egyrészt fontos, hogy szép színe legyen és itthon éppen van áfonyalekvár. Színben tökéletes lenne, illetve a család imádja az áfonyalekvárt, viszont bizonytalan vagyok, hogy a nutellás sütivel jó lenne-e.
Ti mit gondoltok?
Illetve ilyet még sosem csináltam, találtam már jónak gondolt receptet, de ha esetleg van valami bevált szuper receptetek, akkor megosztanátok velem?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Személy szerint a nutellát semmilyen gyümölccsel nem szeretném együtt enni. A dióhoz remekül mennek, a kakaóval is lehet gyümölcsöket kombinálni, de a nutella nekem annyira komplex, hogy nem.
Mások véleményét nem ismerem a témában és sosem láttam, hallottam nutellás-lekváros ételről. Attól még persze lehet, akinek bejön.
Szerintem okés a kettő együtt, főleg, hogy szerintem a nutella ízét úgysem lehet majd különösebben érezni a cupcake-ben.
Amúgy pl. a nutella-eper elég népszerű kombó szerintem. Jó, nem sütiben, de szerintem kevés ember nem próbálta még.
Ráadásul írtam, hogy az én véleményem ez :) De a lepontozás úgysem érdekel.
Azzal nem értek egyet, hogy a nutellát úgysem lehet kiérezni. Itt is biztos van, akire igaz ez, de én a mogyorót egész pici mennyiségben is kiérzem bármiből, nagyon erős aromája van. S azért tesz valamibe az ember nutellát, hogy nutellaíze legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!