Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lecsóba először a paprikát...

A lecsóba először a paprikát tegyem bele, vagy a paradicsomot? Hogy finomabb? Mert mindenhol mást irnak.

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerre mindkettőt!:D Én így szoktam!

Amúgy nem drága a lecsó ilyenkor?:D

2010. márc. 12. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs hogy fínomabb lesz. Viszont az logikus hogy a paprikának többet kell főni.De ez nem azt jelenti hogy kötelező a hagyma dinsztelés után a paprikát tenni.
2010. márc. 12. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! én a lehéjazott paradicsomot szoktam dinsztelt hagymával együtt megrotyogtatni, hogy egynemű legyen,utána a pirospaprika, végül a szeletelt paprika.

nekem ez sorrend vált be, így tanultam anyukámtól.

üdv.

2010. márc. 12. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor mindegy. :-)

Köszi mindenkinek.

2010. márc. 12. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nállunk is a hagyma után rakjuk bele...szintén azért mert többet kell puhuljon ...
2010. márc. 12. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én először a hagymát és a paprikát megpárolom és csak a végén a paradicsomot, mert odakapná hamar, ha már azt is beletenném az elején.
2010. márc. 12. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!