Tárkonyos ragulevesbe mikor tegyem bele a fagyasztott kukoricát és borsót?
Figyelt kérdés
úgy tudom, ha túl sokat főnek megkeményednek. pulykahúsból készítem.2010. márc. 11. 17:23
1/4 anonim válasza:
Csak a máj keményedik meg, ha túlsütik, a kukorica és a borsó nem. A borsó pláne nem: az folyóssá szét tud főni.
Én kukoricát nem teszek bele. Ez nagyon fura... A borsót meg a legelején, aztán kuktafedőt rá és hadd rotyogjon.
2/4 anonim válasza:
Ez attól függ milyen húsod van,a csirke húsnál én 10p után beleteszem,ha felfort egy kis lisztel behabarom,ha ez is felfort beletszaggatom a gríz nokedlit,így egyszerre össze fő az egéssz,ez a kedvencünk.-mélyhűtőzhető.Gríznokedli készítése.1db tojás,só,fele gríz,fele liszt.Lágy tésztát készítek azonnal szaggatom kiskanállal,ha keményedne szedek rá egy kis levest.ZS
3/4 anonim válasza:
Kukoricát én sem tennék bele,elviszi az ízét.ZS
4/4 anonim válasza:
Én kukoricát nem teszek bele, és ha elfogadsz egy tippet: ne pulykából csináld. Nagyon száraz. Comb, vagy tarja a legjobb hozzá. Borsót, répát, és gombát teszek bele, és tejföllel tálalom. Mindig nagy sikere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!