Meddig kell párolni a hagymát hogy "üveges" legyen?
Figyelt kérdés
Hány percig és kb hogy néz ki amikor üveges? -összeszottyan?2008. szept. 6. 17:53
1/4 anonim válasza:
Kezdd el, és látni fogod, ne aggódj ezen. A legrosszabb esetben elpazarolsz egy fej hagymát, ha nem sikerül. Igen, megfonnyad, és egy picit áttetszővé válik. Lehet látni, hogy mikor üveges, és pár perc alatt megvan, nem kell stopperelni, csak maradj mellette. Sok sikert, és jó étvágyat! :-)
2/4 anonim válasza:
azzal lehet csak elrontani, ha nagy lángon csinálod, mert akkor nem üvegesedni kezd, hanem pirulni
úgy csináld, hogy kisebb lángon, kevés sót ráhintve (ettől kevés levet enged és segíti az üvegesedést) 2-3 percig néha megkeverve sütöd - akkor jó, ha már kezdenek átlátszóvá válni a darabok
biztos sikerülni fog!
3/4 anonim válasza:
Igen, sót én is szoktam tenni bele. Nem szottyan össze, hanem inkább olyan "homogén", sima, fényes lesz. Ezt így nehéz leírni, látni fogod,csak ne vedd nagy lángra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, így már tiszta. :)
2008. szept. 6. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!