Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell párolni a hagymát...

Meddig kell párolni a hagymát hogy "üveges" legyen?

Figyelt kérdés
Hány percig és kb hogy néz ki amikor üveges? -összeszottyan?
2008. szept. 6. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Kezdd el, és látni fogod, ne aggódj ezen. A legrosszabb esetben elpazarolsz egy fej hagymát, ha nem sikerül. Igen, megfonnyad, és egy picit áttetszővé válik. Lehet látni, hogy mikor üveges, és pár perc alatt megvan, nem kell stopperelni, csak maradj mellette. Sok sikert, és jó étvágyat! :-)
2008. szept. 6. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

azzal lehet csak elrontani, ha nagy lángon csinálod, mert akkor nem üvegesedni kezd, hanem pirulni

úgy csináld, hogy kisebb lángon, kevés sót ráhintve (ettől kevés levet enged és segíti az üvegesedést) 2-3 percig néha megkeverve sütöd - akkor jó, ha már kezdenek átlátszóvá válni a darabok

biztos sikerülni fog!

2008. szept. 6. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Igen, sót én is szoktam tenni bele. Nem szottyan össze, hanem inkább olyan "homogén", sima, fényes lesz. Ezt így nehéz leírni, látni fogod,csak ne vedd nagy lángra.
2008. szept. 6. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, így már tiszta. :)
2008. szept. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!