Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasírtot le lehet fagyasztani?

Fasírtot le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Megmaradt egy csomó egybefasírt tegnapról, lefagyasztanám, de nem tudom, milyen lesz az állaga kiolvasztás után. Meg tudná mondani valaki, hogy érdemes-e egyáltalán küzdenem vele? Köszönöm
2010. márc. 9. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap pont az volt az ebéd!:) persze, lefagyaszthatod, és semmi baja nem lesz, csak én annyit tennék, hogy ha majd előveszed, a sütőben melegítsd újra, olyan lesz, mintha friss lenne! Ja, és ha tojással csinálod, akkor azért 1-2hónapnál tovább ne tartsd a mélyhűtőben sem!
2010. márc. 9. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!ahogy az előző írta, természetesen le lehet fagyasztani.csak annyival egészíteném ki, hogy először szobahőmérsékleten hagyd kiengedni, és utána tedd a sütőbe melegedni.

üdv.

2010. márc. 9. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mikróban szoktam felmelegíteni.
2010. márc. 9. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
8:41 persze, én is úgy gondoltam, köszi a kiegészítést!:)
2010. márc. 9. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!!
2010. márc. 9. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet-az a titka,hogy mélyhűtőzacskóban kell lefagyasztani,amit ha előveszel mehet közvetlenül a mikróba.Ha főzőnapot tartok,én 2kg húsból keverek fasírtot,a felét kb megformázom,mélyhűtő zacskóba teszem,többit kisütöm,kihűtöm és azt is mélyhűtőzacskóba teszem,majd a mélyhűtőbe.Ez azért jó mert bármikor kivehetsz-akár két db-ot is ha kell.A rántott húst is így szoktam.Ezt egy idős néni mondta egyszer,és nem bántam meg hogy kipróbáltam,olyan mintha frissen sütötted volna.ZS
2010. márc. 9. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!