Van itthon 50 dkg túró. Mit készítsek belőle, amihez túl sok más hozzávaló nem kell, és hamar meg van?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 06:28
1/11 anonim válasza:
cukros túrót, ahhoz már csak cukor kell :)
2/11 anonim válasza:
Túrógombócot!
Ahhoz már csak tojás, búzadara, csipet só, illetve a "bundájához" prézli és pici étolaj kell. Munka sincs sok vele. Jó étvágyat!
3/11 anonim válasza:
Szerintem csinálj be körözöttet: Piros paprika, só, hagyma kis tejföl ha van de nem fontos, egy szelet kenyér és eheted is:)
4/11 anonim válasza:
kapros-túrós lepény - hmmm, nyamiiiiiiiii.
túrós palacsintát, túrós rétest (esetleg gyümölccsel). hú, de imádom a túrót :)
6/11 anonim válasza:
Túróval tőltőtt sült zsemle..hamii
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindegyiket hasznosnak tartom, mégis egy isteni túrótortát készítettem, ami igaz még sül, de igen jó illat terjeng a konyhában, ha sikerül, szívesen megosztom veletek a süteményem receptjét :-D
2010. márc. 7. 10:03
8/11 anonim válasza:
csorog a nyálam :)
nemrég nyertem a bakonyi túró játékán egy túrós szakácskönyvet, abban is olyan jók vannak!
9/11 anonim válasza:
Légyszi írd le ide a receptet, lehet elkészítem :)
10/11 anonim válasza:
elmentem a közértbe, és vettem túrót :DDDDDDDDDD
én sült almát fogok csinálni vaníliás túrókrémmel összesütve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!