Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitol lehet h bezoldul a...

Mitol lehet h bezoldul a barackleves mikor leturmixolom?

Figyelt kérdés
Sokszor csinaltam,de igy meg nem jartam... konzervbol szoktam de most feleztem.Vettem a zoldsegesnel 5-6szemet es 1 barack konzervet foztem ossze a fuszerekkel,meg 2 karika citrommal. Mikor leturmixoltam furan zoldes arnyalata lett. Es volt valami mellek ize,ugyhogy be se habartam :/ /kuka/ Volt egy ket barack ami kicsit kemenyebb volt,de azert nem volt eretlen.... en erre gondoltam,h esetleg amit vettem nem volt annyira megerve. Bar mikor pucolaskor megkostoltam finom volt csak kemeny. :/ van otlete valakinek???
2015. júl. 17. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem csinálta, akkor a barack lesz az oka(nem a konzerv, a másik). Nem tudom hogy történhetett, lehet hogy valami olyan permetszer volt még rajta?

Meg azt hallottam, hogy a kínai fokhagyma is bezöldül. Lehet hogy kínai barackot vettél? Kici szárga:)

2015. júl. 17. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Első voltam: lehet, hogy a citromsav és a fém érintkezésétől. Próbáld ki úgy, hogy leturmixolod, és utána raksz bele citromlevet, majd kivilágosodik:)
2015. júl. 17. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
A masodik nekem is eszembe jutott. Bar eddig is raktam bele citromkarikat,es utana turmixoltam... :/ a permetszer hacsak.nem szivargott a gyumi husaba ,nem kerult bele.Megmostam es meg is pucoltam az oszit feleztem,magoztam es utana foztem meg. Na mindegy. Orok titok marad... :/
2015. júl. 17. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
szermaradvany nem lehet rajta mikor aruba bocaajtjak. annyi meg foleg nem h fojjon le es szinezodjon meg akkor se ha valami feketezos frissen permetezett lopott barack
2019. dec. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!