Ha az avokádót leturmixolom elveszik a rosttartalma?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye, de nekem ez nem egyértelmű. Néztem, hogy alapból az avokádónak nagyon magas a rosttartalma.2015. ápr. 22. 15:33
1/7 anonim válasza:
Ha nem szűröd le, kénytelen benne maradni, viszont összetörik és könnyebben felszívódik az, ami benne van, ha jól emlékszem. De a rost maga tuti marad :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ez jó hír köszi :)
2015. ápr. 22. 16:06
4/7 anonim válasza:
Bocs, az offért, de hogy készíted, ha szabad kérdeznem? :-) (szeretnék készíteni, de nem tudom milyen gyümöcsöt tegyek hozzá)
5/7 anonim válasza:
Ha nyersen eszed, akkor is pépesítve megy a gyomrodba, mivel összerágod.
6/7 A kérdező kommentje:
Oké hogy összerágom, de mégse hegyes késekkel szétzúzom az egészet a számban :D
Amúgy a krémet úgy csináltam, hogy két avokádó húsát kikanalaztam, tettem bele két közepes gerezd fokhagymát, egy picike vöröshagymát, egy lime levét belecsavartam, egy kanál tejfölt tettem hozzá, sóval borssal ízesítettem és egyszerűen leturmixoltam! Szerintem nagyon finom lett! :)
2015. ápr. 23. 07:47
7/7 anonim válasza:
Késsel vagy fogakkal pépesítve teljesen ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!