Ha csokiból és meggyből lehet lekvárt készíteni, mennyivel lenne rosszabb, ha szörpöt készítenék belőle?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 14:18
1/3 anonim válasza:
Csoki-meggy lekvárról én nem hallottam, de semennyivel. De akkor nem szabad, hogy visszaszilárduljon a csokoládé, ezt meg kell oldani.
2/3 anonim válasza:
A meggylekvárba lehet kevés csokit (vagy sötét, nem édesített kakaóport) tenni, de 5 kg meggyhez 100 g csoki a maximum.
SZörpként is ízre jó lehet, de ott inkább a kakaóport választanám - és tényelg doa kell figyelni, mert erösen besüríti.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben nekem is eszembe jutott a kakaóporos megoldás.
2015. júl. 15. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!