Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsiradék nélküli kókuszlisztes...

Zsiradék nélküli kókuszlisztes muffin recept?

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan muffin receptet írni, ami kókuszliszt alapú és nem tartalmaz semmilyen zsiradékot?

2015. júl. 11. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
és akkor mi fogja összetartani?
2015. júl. 11. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Az valami átkozottul száraz valami lehet. Próbálkoztam már kókuszliszttel, mindig kell hozzá zsír s nekem akkor is száraz.

Eleve milyen muffin az, amiben nincs zsír? Bár nekem a tojás eleve alap egy muffin esetében, a tojás pedig igen zsíros cucc. Hozzáadott zsír nélkül még elképzelhető a dolog, ha valaki szereti az olyat, tényleg nem értek a kókuszliszthez, sose jött be, csak pici mennyiségben a sok zsírosabb alkatrész mellett.

2015. júl. 12. 01:00
 3/5 A kérdező kommentje:
A tojás nem lenne probléma, csak a vaj/margarin/étolaj stb. kerülendő. Találtam zabpehelylisztes zsiradék nélküli recepteket, de mivel gluténérzékeny kislánynak készül, sajnos az nem jó. Gondoltam almára, banánra, túróra, de hátha valaki okosabb nálam.
2015. júl. 12. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem ehet zsiradékot?
2015. júl. 12. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ehet, de csak bizonyos fajtákat, ezért egyszerűbbnek láttam, ha olyan receptet keresek, amihez nem is kell hozzáadott zsiradék.
2015. júl. 12. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!