Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok? Mákos gubát...

Mit gondoltok? Mákos gubát megcsinálhatom diós gubának? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
mármint az elkészült mákos gubát? vagy a receptben akarod a mákot lecserélni dióra?
2010. márc. 4. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
mék helyett dióval :D
2010. márc. 4. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
mák (bocsi)
2010. márc. 4. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Van olyan,h diós guba, munkatársam szokott kaját rendelni és rendelt már olyat. De ha már mákos akkor nem lesz jó:D
2010. márc. 4. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
első voltam. van olyan étel, hogy diós guba - keress rá receptekre a neten. a mákos verziót nem jó átültetni, mert más a felhasználandó cukor mennyisége.
2010. márc. 4. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
oké!köszi!
2010. márc. 4. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

irigyellek, hogy van diód (én karácsonykor megettem az összeset).

leírom a két kedvenc karácsonyi szüneti diós nasimat:

- csokis dióturmix (kakaóport, tejet, kisebb maroknyi diót leturmixoltam. én édesítővel, de lehet cukorral, vaníliás cukorral, esetleg egy kis kávé...)

- vaníliás túrókrémmel töltött alma dióval megszórva: az almákat félbevágtam, üreget vájtam beléjük, beletöltöttem a tejföllel, vaníliával, édesítővel elkevert túrót (vanília el is hagyható akár), megszórtam durvára vágott dióval, és be a sütőbe). valami isteni finom, csodálatos az illata, a többi desszerthez képest alacsony kalóriatartalmú, egészséges. és nagyon egyszerű.

2010. márc. 4. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!Megértem nyelni ahogy olvastam a recepted :D az almásat mindenképp kipróbálom :P
2010. márc. 4. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk diós gubát enni, mert a fiam nem szereti a mákot. Nyugodtan próbáld ki, nagyon finom!
2010. márc. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!