Van valami tippetek, hogyan puhíthatnám meg a kolozsvári szalonnát?
Figyelt kérdés
Olyannak kellene, aki nem tud jól rágni...2015. júl. 8. 21:17
3/8 anonim válasza:
A kolozsvári szalonna nyers, meg kell főzni, ha puhán akarod, tedd bele bablevesbe pl. Vagy vegyél főtt füstölt császárszalonnát, az puhább.
4/8 anonim válasza:
Szerintem sütve jobb.Beleszórod egy serpenyőbe aztán alágyújtasz pár perc alatt kész is.Ennyi.
5/8 anonim válasza:
Hát kolozsvári szalonna olyannak, aki nehezen rág akármilyen formában kapufa.
6/8 anonim válasza:
Sütés semmiképpen , mert nem fogja tudni elrágni az illető.
Puhára lehet főzni, mehet bele egy vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, 1-2 babérlevél, pár szem egész bors a főzőlébe.
Ha puhára főtt, jól le kell hűteni, szépen szeletelhető és vajpuha.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsót kipróbálom, hátha...
2015. júl. 9. 23:33
8/8 anonim válasza:
Én mondjuk nem nagyon értem mi értelme a kolozsvári szalonnából kifőzni az ízét, csak hogy rágható legyen, mikor lehet kapni főtt császárt, ami pont ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!