Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tefal vagy IKEA serpenyő? Milyen?

Tefal vagy IKEA serpenyő? Milyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy jobbféle serpenyőt venni, ami jól használható általános célra, mindenfélét sütni, párolni benne egy három személyes családnak. Olvastam valahol, hogy az a jó serpenyő, amiben minimális olajjal, magas hőfokon is lehet húst pirítani úgy, hogy nem ég oda és utána le is lehet takarítani.

Fontos, hogy indukciós tűzhelyen is használható legyen.

Ha mosogatógépben mosható, illetve sütőbe is tehető, az nem hátrány, de nem követelmény.

Nagyon sokféle megoldást látok, Tefalt, IKEA-t javasoltak legtöbben eddig, de tanácstalan vagyok, melyiket vegyem és milyen méretűt

2015. júl. 8. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Ikea van. Én egy normális edénykészletet szerettem volna. Az Ikea 365+ 7 db-os készletet vettem.

Egy nagyobb serpenyő. 3 lábas fedővel. Ezen kívül vettem még egy Tefal kisebb serpenyőt, amit pl. rántottához, tükörtojáshoz használok, arra felesleges egy nagy serpenyő.

Én nagyon szeretem az Ikeás edényeket, jó választás volt.

Kis serpenyőből is vettem volna Ikeásat, csak nem Budapesten lakom és csak ezért nem mentem el az Ikeába, amikor régebbi kicsit tönkrement :)

2015. júl. 8. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Most nagyon szemezek az IKEA öntöttvas serpenyővel.

[link]

28 centin minden elfér, kicsit nehéz, de nem akarom dobálni, nem egy palacsintaütő :)

Van valami ellenérv esetleg? :)

2015. júl. 8. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Teflonosnak tűnik, de a leírás szerint zománcozott. Nekem nincs ilyen úgyhogy igazából nem tudom hogy mennyire tapadna le...

Nekem noname teflonos volt mindig, minimális olajjal lehetett bennük sütni és utána elég kitörölni.

2015. júl. 8. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a noname-ekről mindig lejött nagyon hamar a bevonat :S

Az Ikeás nekem bevonatos. Az jól bírja. Amit belinkeltél, az más fajta, így nem tudom, hogy milyen.

2015. júl. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!