Ti milyen ételt szoktatok csinálni magatoknak, ha tényleg szinte semmi sincs otthon?
Figyelt kérdés
Tippeket ötleteket várok. Alap cuccok azèrt vannak tegyük fel pl. liszt cukor só olaj stb. nálam meg szokott lenni néha maradék 1 db alma vagy fèl uborka. Szoktam néha ha nincs itthon semmi tejbegrízt csinálni meg lekváros kenyeret, zabkását. Ti mit csináltok?2015. jún. 26. 18:51
11/11 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen nagyon jókat írtatok :) A párolt uborkát nem tudtam de biztos jó :)
Ami nálam alap az a tej, liszt, tojás, kakópor, lekvár, tészta, rizs-kenyér-krumpli (bár ezek nem mindig azért), fűszerek, cukor, olaj, tészta, hagyma. Mikrós sütit szoktam csinálni akkor, ha nincs itthon reggeli és nem tudok lemenni egyből a boltba.
2015. jún. 28. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!