Van egy felbontatlan csomag babapiskótám,2009. dec.29-én lejárt. Lehet valami baja, vagy felhasználhatom még? (Mondjuk tiramisunak)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Jézus Mária, hát ti nem tudjátok, hogy a lejárat napját követő nap 00:00:00-kor elszabadul a pokol az élelmiszerekben? Rettenetes mérgek keletkeznek a másodperc milliomodrészének tört része alatt, baktériumkolóniák szaporodnak el, és mire az első másodperc ezredrésze eltelik, az étel szörnyű fertővé válik, ami a puszta látványával képes 30 másodperc alatt megölni egy kisgyereket.
/LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Persze, hogy megeheted. Évekkel a lejárat után is. (Mondjuk azért szagold meg, és - ahogy előttem mondták páran - nézd meg, nem penészes-e.)
Volt botrány pár éve, hogy lejárt, de jó élelmiszereket újra címkéztek, ami ugye újabb esztendőt "adott nekik". Pedig a botrány nem ez. A botrány az, hogy mi vegyszer lehet bennük, hogy ennyi ideig nem romlanak meg...
Köszönöm a válaszokat,és örülök,hogy akadt olyan is,akinek sikerült pár vidám percet szerezni...
Azért írtam hogy avas lehet,mert hirtelen nem jutott más eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!