Hogyan kell ugyanolyan nachost csinálni, mint amilyet a moziban adnak?
Én 2 féle sajtmártást csinálok, egyik: vajat olvasztok serpenyőbe, rádobok 2 deci főzőtejszínt és 15 dkg reszelt sajtot amit a legapróbb lyukon reszelek le, sózom, borsozom és összefőzöm, majd kihűtöm és lehet is enni, a 2. variációnál is vajat olvasztok, főzőtejszín, de abba egy tubus krémsajtot nyomok (ez a lustább variáció).
De ezektől a sajtoktól ne várd, hogy olyan legyen a színe mint a moziban, ahhoz gouda sajt kell.
Néha fel szoktam dobni még hagymával is.
De paradicsomos szószt is szoktam csinálni: meghámozok és kimagozok 3-4 fej paradicsomot, megpucolok egy lila hagymát, egy kisebb chili paprikának kiszedem a magjait és a zöldségeket utána bedobom az aprítóba (kézzel is fel lehet vágni, de elég kicsire kell) majd öntök rá pici citrom lehet, sózom, borsozom és beteszem a hűtőbe fél órára.
És a legegyszerűbb mártogatós, ha semmi kedvem nincs készíteni valamit: tejföl+só+bors+bazsalikom(néha hagyma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!