Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit ettél vagy mit főztél ma?

Mit ettél vagy mit főztél ma?

Figyelt kérdés

Én zöldséges rizst (borsó,répa) csirkecombbal

Meggylevest

Ribizlivel töltött palacsintát.

2015. jún. 20. 18:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki kit pontozott le de ne gyerekeskedjünk kérem szépen! Itt ennél a kérdésnél rossz válasz nincs!! :)
2015. jún. 20. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Ma egész nap dolgoztam, így csak két sajtos kiflit kefírrel, meg most este egy sonkás szendvicset ettem.

Holnap gombakrém levest főzök, utána rántott csirkemáj lesz petrezselymes újkrumplival és cékla salátával.

Desszertet a párom nem szereti, nekem meg jó lesz egy kis dugi-csoki a konyhaszekrényből. Vagy veszek egy jégkrémet.

2015. jún. 20. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Reggelizni nem volt idom.Ebedre káposztasalátát, baconbe tekert csirkemellet; kései ebedre pedig fasirtgolyokat szalmakrumplival, paradicsommal. Vacsira házi eperjoghurtot ettem.
2015. jún. 20. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Gyrost csirkemellből, sült krumplival és salátával (feta sajt, paradicsom, kígyó uborka), fokhagymás tejföllel 😊
2015. jún. 20. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Zöldborsóleves, rántott hal, burgonyapüré, paradicsom sali.
2015. jún. 21. 02:57
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Pofátlan bunkók, módszeres lepontozással szórakoznak.

Egy kérdésre válaszol az ember, és 3-4 emberke, csak ezzel foglalkozik, hogy pirosat nyomjon rá, legyen az bármi.

Száradjon le a kezük...

2015. jún. 21. 05:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Szánalmas életük lehet.
2015. jún. 21. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:

De tényleg, nézzétek vissza (aki érdekelt benne ), a pár napos kérdéseket, bárki , bármit írt, lealázták a lepontozásukkal.Nagyon szánalmas... és főként az ember önérzetét sérti. Nem azért válaszolunk, hogy átcsesszük a kérdezőt, hanem a legjobb indulattal, a kérdésre adunk normális választ, méghozzá jó páran sok évtizednyi tapasztalattal.

És mi van ? a földbe döngöl néhány idióta.

A gyk. moderáció is észrevehetné, hogy mi folyik itt...

2015. jún. 21. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!