Mit ettél vagy mit főztél ma?
Én zöldséges rizst (borsó,répa) csirkecombbal
Meggylevest
Ribizlivel töltött palacsintát.
Ma egész nap dolgoztam, így csak két sajtos kiflit kefírrel, meg most este egy sonkás szendvicset ettem.
Holnap gombakrém levest főzök, utána rántott csirkemáj lesz petrezselymes újkrumplival és cékla salátával.
Desszertet a párom nem szereti, nekem meg jó lesz egy kis dugi-csoki a konyhaszekrényből. Vagy veszek egy jégkrémet.
Pofátlan bunkók, módszeres lepontozással szórakoznak.
Egy kérdésre válaszol az ember, és 3-4 emberke, csak ezzel foglalkozik, hogy pirosat nyomjon rá, legyen az bármi.
Száradjon le a kezük...
De tényleg, nézzétek vissza (aki érdekelt benne ), a pár napos kérdéseket, bárki , bármit írt, lealázták a lepontozásukkal.Nagyon szánalmas... és főként az ember önérzetét sérti. Nem azért válaszolunk, hogy átcsesszük a kérdezőt, hanem a legjobb indulattal, a kérdésre adunk normális választ, méghozzá jó páran sok évtizednyi tapasztalattal.
És mi van ? a földbe döngöl néhány idióta.
A gyk. moderáció is észrevehetné, hogy mi folyik itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!