A bambi torta receptjét hol találom meg? Mert eddig nagyon sok helyen néztem, de sehol nem találtam.
megtaláltam, csak nem magyarul. azért ideírom, hátha érti vki:
Potrebno: 7 žumanaca, 6 kašika prah šećera, 2 vanilin šećera 100gr čokolade za kuvanje, 0,5l mleka, 300gr plazma keksa, 80gr mlevenog plazma keksa, 80gr mlevenih oraha, 125gr putera, 2dl slatke pavlake, 300gr šlaga
Žumance, šećer i vanilin šećer umutiti na pari. Dodati čokoladu za kuvanje i orahe koji su prethodno preliveni sa 100ml vrelog mleka. Masu ohladiti i dodati penasto umućen puter i mlevenu plazmu. Preostalo mleko zagrejati i u njemu dobro natopiti keks. Poredjati polovinu celokupne količine keksa. Preko staviti nadev, pa još jedan red keksa. Na kraju celu tortu premazati preostalim nadevom. Slatku pavlaku umutiti čvrsto sa 2 kašičice šećera, da se dobije šlag za ukras. Posuti izrendanu čokoladu za kuvanje preko šlaga.
sajna én se tudok szerbül, de a google fordító így fordította le:
szerb-magyar fordítás
Kötelező: 7 db tojás, 6 evőkanál porcukor, 2 vaníliás cukor 100gr csokoládé a főzésre, 0,5 dl tej, plazma keksz 300gr, őrölt 80gr Plazma keksz, 80gr mlevenih dió, 125gr vaj, 2dl tejszín, tejszínhab 300gr
Tojássárgája, a cukor és a vaníliás cukorral habverővel pénzt. Add csokoládé, főzés, és diófélék, amelyeket korábban bevont 100 ml meleg tej. Massu lehűlni, majd adjunk hozzá vajat és a hab összekevert darált plazmában. A maradék tejet és meleg jól átitatott kekszet. Sort fele teljes összegét keksz. Via tesz a töltelék, és egy sor kekszet. Végül az egész torta festék maradt remény. Whisk tejszín 2 evőkanál cukor erősen, hogy kap krémet díszítéssel. Megszórjuk reszelt csokoládé felett tejszínhabbal a főzéshez.
Naaah én tudok szerbül :P
szükséges alapanyagok:
7 tojássárga
6 kanál porcukor
2 vaniliás cukor
100g föző csokoládé
0,5l tej
300g plazma
80g darált plazma
80g darált dió
125g vaj
2dl édes pavlaka(hullala meg ilyenek)
300g slág
Elkészités:
A tojássárgát a cukrot és a vaniliás cukrot gözfürdő felett felhabositani. A diót leönjük 100ml forro tejjel és a föző csokit hozzá adjuk a tojássárgás masszához.
A maradék tejet felmelegiteni és benne jól megpuitani a kekszet.
Közben a masszánkat azt a csokis tojássárgás diós masszát lehütjük és bele keverjük a felkevert vajat és a darált plazmát.utánna lerakjuk az ásztatott kekszet 1 tálcára majd rárakjuk a krémet annyit rakunk bele h maradjon alekenyésére is
majd rásorakosztatjuka a következö sor plazmát és a végén lekennyü a maradék krémmel majd pedig a felvert tejszinnel díszitjük...
ezért jó ha tudtok szerből (:
előző voltam: itt a plazmakeksz, talán oylna, mint a mi babapiskótánk?!
Hát én forditottam normálisna le... szal... amugy meg én avgyok aki utoljára küldte a szöveket, a plazma, az 1 féle keksz, mind pl a babapikotára hasonlit az alakja csak keményebb, a slág pedig az az izé, nos mivel szerbiai vagyok, nehezen tudnám meg magyarázni, mondjuk por hab vagy mi ... xD
amugy szivesen
én vagyok a tegnapi tegnap 22:00 :)
jaah és a hullala az pedig tejszin hab :)
tegnap 22.00 ási
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!