Elmaradnak a vendégeim, de bekevertem egy nagy adag májgombócot. Le kell fagyasztanom, de nem tudom, hogy nyersen, vagy kifőzve jobb? Tojás is van benne.
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 10:13
1/8 anonim válasza:
Hmm... ha pilisvörösvári vagy, szívesen megyek a vendégek helyett! Amúgy viccet félretéve, én nyersen fagyasztanám le!
2/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Főzve azért jobb, mert használatkor csak rövid időre kell a levesbe tenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de messze vagyok. A tojásnak nem árt?
2015. jún. 7. 10:46
4/8 anonim válasza:
Főzd meg a felét, azt úgy fagyaszd le, a másik felét nyersen. Aztán majd meglátod felhasználáskor, hogy melyik jobb.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Blansírozhatod is (fél percre bedobod lobogó vízbe) hogy összeálljon, könnyebb lefagyasztani, és rövidebb ideig kell majd főznöd.
6/8 anonim válasza:
HA elöfözöd - csak annyira, hogy feljöjjön a víz tetejére -, utána lehütöd, akkor adagonként lefagyaszthatod. Célszerü egy régegben kiteritve fagyasztani, akkor könnyebb elkészíteni. Amikor tálalni akarod, akkor sok (azért sok, hogy ne hüljön le a fagyasztot tésztától), forró folyadékba kell fagyosan tenni és megfözni.
7/8 anonim válasza:
Mindegyik jó megoldás, de nyersen, úgy, ahogy van is le lehet fagyasztani, és majd kiengedve felhasználáskor formázni, kifőzni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Egy kicsit főztem magunknak, mert mi is szeretjük. A többit nyersen alufóliában lefagyasztottam. Mentek a pontok.
2015. jún. 7. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!