Tanulás közben szeretek rágcsálni, mert nagyon unatkozom. Melyik a jobb, egy adag popcorn, vagy egy kis tál dió?
a popcorn-t jobban szeretem, de nem igazán szeretnék elhízni, ezért kérdem.
Ezen kívül gyümölcsöt szoktam nassolni
Bár a popcornnal egyesek szerint lehet fogyózni, én meghíztam tőle, mint a malac. Igaz, utána mindíg eszem még mást is...
A legjobb, ha zöldségeket rágcsálsz unalmadban, pl. sárgarépa, spárga párolva, retek fehéren és pirosan, esetleg gyümölcsszirom. Dióból lehet enni egy keveset, mert egészséges.
Csak az nem hízlal ,amit nem eszel meg ...
Szerintem a dió jobb ,egészségesebb . Bár a fene a kalóriákat .. rágcsálj ,ha jólesik .Gondolom nem kilószámra eszed . ;-)
Valahogy nem is értem a kérdést...
Most tanulsz, vagy unatkozol?
Mert ha unatkozol, és rágcsálsz unatkozás közben, hogy ne und magad, az egy dolog. De akkor nem tanulsz!!!
A tanulásra kellene koncentrálni!
A kérdésedre válaszolva ha egy kis-tál diót és egy ugyanakkora tál popcornt eszel, akkor a dióval 10-szer annyi kalóriát vittél be...
Dió: értéke táplálék
Kukorica: takarmánynövény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!