Tényleg a patogatott kukorica rák-ot okoz? :$
Annyit nem tudsz ennyi hogy kialakuljon, hisz idő előtt megutálnád, viszont meg kell várni hogy lehüljön mert a tüdőt károsítja a gőze ha belélegzed. Bár ehhez is napi 2x kéne enni és pár év kell hogy megbetegedj.
Szóval nem okoz, ahogy más sem, ha mértéket tartasz, és mellette egészségesen eszel.
21/F
Én azt olvastam itt, hogy a rák ellen jó. :-)
Gondolom nem kell bele mindenféle aroma, transzsír, ízesítők és akkor még egészséges is.
Mármint a mikro.s kukorica
.
1. vannak olyan vegyszerek (nevezzük most ezeket aromáknak) amelyek komoly károkat képesek okozni a szervezetünkben.
2. minden tömény szénhidrátforrás kedvez a rákos sejteknek.
3. a kukorica együtt lehet a kettő: tömény szénhidrát + vegyi adalékanyagokkal.
4. senki nem mondta, hogy a kukorica bármilyen formában is emberi táplálék lenne :D
De finom, nem? :D
A vaj aroma nagyon necces, a sajt aromáshoz meg tejport (édes tejsavóport?) adnak, had egyen az is tejet aki egyébként kerülné :D
Nagyszüleim régen mindig ültettek olyan kukoricát, amit direkt erre találtak ki (aztán lehet sima kukorica volt, nem tudom).
Serpenyőben pattogatták ki, sokkal jobb ízű volt, mint a mikrós popcorn, meg már csak azért is ilyet csináltak, mert tudják, hogy elsírom magam, ha mikróznak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!