Magyarorszagon miert szeretik annyira az emberek a "hazi" dolgokat?
Figyelt kérdés
Pl.: hazi:
Palinka
Tejtermekek (turo, vaj, tej, tejfol)
Savanyusagok
Stb
2015. jún. 6. 16:37
11/13 anonim válasza:
10-es, erről egy régebbi nyári diákmunkám jut eszembe, amit sütödében töltöttem. A raktárban a padlóról söpörtük fel szimpla (nem fertőtlenített:-)) cirokseprűvel a száraz teasüteményt, és töltöttük zacskóba. Hadd ne meséljem el, hogy a pékek mit csináltak időnként a kakaós csiga készítése közben:-) Vagy, hogy miből készülnek a bolti dobozos (márkás!) gyümölcslevek, arról a húgom tudna sokat mesélni, azóta is csak házi szörpöt iszik, ha "lónyálra" vágyik.
De te csak egyél-igyál bátran a "steril" termékekből, és rettegj a kézműves élelmiszerektől:-)
12/13 anonim válasza:
10-es! Akkor a ti családotok, amikor otthon főz, bizonyára nem sterilen főztök, tele van mindenféle baktériummal, ki tudja milyenek a körülmények között készítitek el az ételt. Kérdésem: Szoktál otthon főtt kaját enni, vagy azt is boltból, esetleg étteremből veszed?
13/13 anonim válasza:
Mert a tejtermékek szerintem tehén ízűek. A többit én szeretem, kivéve a pálinkát. Abból nem iszok sem ilyet, sem olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!