Meddig kell főzni a lencsét, és miért nem lehet előre főzöttet konzervben kapni? 19/F
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 13:56
1/4 anonim válasza:
Be kell áztatni, mint a szárazbabot. De ezt elég legalább egy-két órára. Megmosod, majd max. 20-30 perc alatt megfő (gyorsan!, ezért fölösleges előre főzöttet keresni), berántod fokhagymás rántással, és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Szoktatok pirospaprikát tenni a rántásba? Én nem, olyan nyers íz marad utána.
2010. febr. 27. 14:07
3/4 anonim válasza:
Én nem szoktam beáztatni a lencsét, így amikortól fő kb. 1 óra...összeségében ez kevesebb :)
A rántásába pedig szoktam pirospaprikát tenni, de a hagymát nem a rántásba teszem...izlések és pofonok :D
Jó étvágyat!
4/4 anonim válasza:
Én sem teszek bele pirospaprikát, de menzán már láttam pirosan készítve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!