Miért marad lapos a muffin?
Figyelt kérdés
Eddig akármilyen muffint sütöttem, mindig lapos maradt. Teszek bele sütőport. Ja és papíron sütöm, nem lehet hogy ettől van? De akkor másnak miért lesz olyan nagy?:D
14/L
2010. febr. 27. 10:05
1/4 anonim válasza:
Tegyél bele egy kicsi szódabikarbónát a sütőpor mellé. Nekem se sikerült soha az, h magas legyen. De ezt kipróbálva egész hegyeket tudok sütni! XD
2/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Rakj bele még egy teáskanál szódabikarbónát is.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:))
2010. febr. 27. 10:21
4/4 anonim válasza:
Minimum 170 fokon kell sütni, és nem szabad kinyitni a sütőt legalább 20 percig.
Itt egy recept, ez sose esik össze:
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!