Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad lapos a muffin?

Miért marad lapos a muffin?

Figyelt kérdés

Eddig akármilyen muffint sütöttem, mindig lapos maradt. Teszek bele sütőport. Ja és papíron sütöm, nem lehet hogy ettől van? De akkor másnak miért lesz olyan nagy?:D

14/L


2010. febr. 27. 10:05
 1/4 anonim válasza:
Tegyél bele egy kicsi szódabikarbónát a sütőpor mellé. Nekem se sikerült soha az, h magas legyen. De ezt kipróbálva egész hegyeket tudok sütni! XD
2010. febr. 27. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Rakj bele még egy teáskanál szódabikarbónát is.
2010. febr. 27. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:))
2010. febr. 27. 10:21
 4/4 anonim válasza:

Minimum 170 fokon kell sütni, és nem szabad kinyitni a sütőt legalább 20 percig.

Itt egy recept, ez sose esik össze:

[link]

Sok sikert :)

2010. febr. 27. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!