1/8 Trafó1 válasza:
Minden étel úgy jó ahogy szereted , de a bableves csipetkével a legjobb azzal autentikus.
2/8 anonim válasza:
a jókai bableves csipetkével jókai bableves.
De pl mi nem szeretjük a tésztát levesbe, csipetke nélkül esszük, csak akkor már nem jókai bableves a neve
3/8 anonim válasza:
Nem. Ha nincs időd a csipetkéhez, akkor a csipetke tésztáját kinyujtod, és apró kockákat vágsz, és úgy belefőződ a levesbe. Ez jóval gyorsabb mint a csipetke.
5/8 A kérdező kommentje:
Igaz még Jókai bablevest nem ettem, szeretnék csinálni egyszer azért kérdeztem, köszönöm a választ :)
2015. máj. 25. 17:23
6/8 anonim válasza:
Ha először készíted, maradj az eredeti receptnél.Ha már sokszor fogod elkészíteni magad is rájössz, hogy esetleg a csipetke helyett más tésztát is használhatsz, vagy, ha nem akarsz bele, ekkor elhagyod.Természetesen bablevesbe a csipetke az elsőszámú :)
7/8 anonim válasza:
Én ha nincs kedvem csipetkével bajlódni, akkor házitarhonyát (zacskós bolti) teszek bele. Az majdnem ugyanolyan :)
8/8 anonim válasza:
Igen, ez jó, ha sietek akkor pl a gulyásba, borsólevesbe én is jó minőségű kézi tarhonyát teszek. A levestészták között van, 20 dkg-os, és valóban nagyon szépen megdagad csipetke nagyságúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!