Az őzhús mitől puhul meg?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 21:13
1/7 anonim válasza:
Pácolás?
Vizespác: víz, ecet, citromlé, sárgarépa, fehérrépa, hagyma, szemes bors, borókabogyó, babérlevél felforralva és 10-20 percig főzve, majd a vadra ráönteni, úgy hogy bőven befedje. Hűvös helyen tárolod, naponta akár párszor is a húst benne forgatod. 5-7 nap. Ne lógjon ki semmi a pácból, mert az megromlik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2015. máj. 22. 21:40
3/7 mantis religiosa válasza:
Te próbáltad már ezt a pácot gyakorlatban is?
4/7 anonim válasza:
Igen, vadasnak ezzel pácolunk. Utána a páclét felhasználjuk a mártáshoz.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ez a pác van meg és sütve is nagyon finom utána a hús.
6/7 anonim válasza:
Lehet még:
mustár-olaj-szemes bors-babérlevél: ebbe rakni a szeleteket 2-3 nappal előtte, és persze elég sűrűn forgatni benne. A marha-húst sütés előtt ebben pácolva, nagyon finom, könnyű, omlós lesz a sült tőle. Gondolom, az őzike is átpuhul benne!
7/7 anonim válasza:
Főzés előtt pácolni, majd abálni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!