A barack süteményt kristály- vagy porcukorba forgatod?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 13:33
1/8 anonim válasza:
Kristálycukorba és hagyni kell, hogy rászáradjon. Már csináltam párszor. Az öcséim nagyon szeretik, csak elég sok munka van vele. Te milyen aromával kened be?
2010. febr. 25. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 anonim válasza:
Nálunk a vérnarancs aroma jött be. Az aroma keserű, de amikor rászárad a k.cukor, olyan finom íze lesz.
A baracknak a rum és az aroma adja meg azt a különleges ízt.
2010. febr. 25. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
3/8 anonim válasza:
kristálycukor kell hozzá, a por elolvadna a fehérjés aromától.Én is a vérnarancsot szoktam használni, bár létezik barack, körte aroma is.
Hú, nagyon régen csináltam már..Húsvétra csinálok is.
A magtölteléket ti hogyan készítitek??
2010. febr. 25. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 anonim válasza:
Kristálycukorba. Nekem a császárkörte és a mandula aroma jött be. Egyik sem keserű, hanem finom édes :-)
2010. febr. 25. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
Hallottam már olyat is hogy cherry aromával készíti valaki. A tölteléket valamikor főzött krémből valamikor sima kakaós masszát csinálok. A lényeg, hogy a kikapart tésztát jól meg kell locsolni rummal és azt összekeverni a kakaós masszával. Nem igazán szeretem a rumos sütiket, de az őszibarackba tényleg kell.
2010. febr. 25. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 anonim válasza:
Sztem ez a legeslegundibb süti,már bocs.
Egyszer ettem,de az volt az első meg az utolsó is.
Valami borzasztó íze van annak a barna "magtölteléknek"
pfffúúújj brrrrrr blöööö
2010. febr. 25. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 anonim válasza:
23:56-osnak: te valami nagyon rossz szériából kaphattál, mert alapjában ez egy puncsos jellegű süti,sokan szeretik ezt az ízkombinációt.
(sajna, sok olyan ember van, aki valamilyen ételre azt mondja, hogy rossz,pedig csak rosszul elkészítettet evett.)
2010. febr. 26. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is mindig kristálycukrot használok, egy embertől hallottam eddig, hogy porcukrot. Én zöld és piros aromával festek rá foltokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!