Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó, kipróbált pizzaburger...

Jó, kipróbált pizzaburger receptet?

Figyelt kérdés

Tud esetleg valaki?

Konkrétan ilyenre gondoltam:

[link]

#pizzaburger
2015. máj. 14. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Azon töprengek, hogy az eggyik Hamburgban startolt a másik meg Nápolyban, hogy-hogy MO-n kolidiroztak.

Vajon hol csatan össze a Sushipörkölt?

2015. máj. 14. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csináltam hogy vettem hamburgerhúst(de készítheted te is, ha van kedved), enyhén megpirítottam(magas lángon 2-3 perc), majd gyúrtam pizzatésztát és belecsomagoltam a húst, a tetejére meg szórtam szalámit meg sajtot. Sütőben 200 fokon sütöttem 15 percig, így a hús és a tészta is átsült, a sajt ráolvadt a tetejére.
2015. máj. 15. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es! Már bocsi de ez nem nálunk találkozott először! A kép sem magyar oldalról van :D Sőt MO-n még nem láttam olyan helyet ahol van vagy lehet rendelni, de külföldön több éterem is kínálja.

Egyébként én nagyon szeretem a sushit (csinálni is szoktam) és a pörit is, de eszembe nem jutna a kettőt egybepakolni, mert ugye teljesen más ízvilág! Azért ennél a kettőnél vannak közös alapok: a tészta avagy buci a hús, a hagyma, a sajt...

2-es! köszönöm, én is ilyesmire gondoltam, csak féltem hogy túlzottan leegyszerűsítem és nem lesz jó :D

2015. máj. 15. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyet már csináltam, hasonló, mint amit keresel, csak ez mexikói eredet.

2015. máj. 15. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Hétvégén megcsináltam :) kelt tésztába paradicsomos szósz rá a húsi becsomagol tetejére szósz szalámi sajt!

Nyami! A férjem azt mondta rajta lesz a kívánságlistán. :)

2015. máj. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!