"GYORSAN, EGYSZERŰEN, BAJORUL" 1/1. részt látta valaki? Mi volt az a sárga színű tányéros édesség a végén?
TV Paprikán szombat délután adták, de lemaradtam róla, csak a végét láttam, hogy egy tányérban lévő sárga színű édességre barna cukrot szórtak és karamellizálták.
Nagyon érdekelne a krém receptje, kíváncsi vagyok rá. Legalább nagy vonalakban le tudná írni valaki, aki látta a műsort? Sajnos nem lehet az archívumban visszanézni, nem is értem miért nem, de nem működik. :(
Nem crem brulé, ebben egészen biztos vagyok, azt ismerem, tök máshogy néz ki, ennek egész más elkészítési módja lehetett, már a tálalása is ezt indokolja... csak épp nem láttam mi...
Aki látta, az írjon légyszi!
nem, gombóc nem volt benne, az is kizárható. :(
Végiggugliztam már én is, és nem találtam infót, ezért is kérdeznék "szemtanúkat" :). Kár, hogy nem aznap tettem fel a kérdést, esélyesebb lett volna.
Legközelebb a folytatások lesznek, és nem az első rész, abban mást főznek...
Na mindegy,
Azért ha bárki bármikor idetéved és tudja a választ, vagy épp értesül róla, hogy valahol újra leadják az I/1. részt, az kérem írjon, még ha nem is mostanában lesz... Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!