Csípős lett a töltött káposzta. Mivel "édesíthetném" meg?
Figyelt kérdés
Elég csípős lett, alig bírom megenni pedig édes pirospaprikát raktam bele és csak pici borst. Mivel tehetném finomabbá?2015. máj. 5. 22:56
1/6 anonim 



válasza:





Fözz még egy adagot, keverd össze. A töbletet tedd dobozba és be a fagyasztóba. Vagy sok tejföllel edd, én úgy szoktam mindi rengeteg tejföllel szeretem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon tejföl :( A tejfölt valamikor kefírrel vagy natúr joghurttal szoktam helyettesíteni. Most kefír van itthon
2015. máj. 5. 23:21
4/6 anonim 



válasza:





Csinálj egy csapott evőkanál lisztből és két evőkanál olajból rántást. Ha halvány barnára sült a liszt, akkor öntsd fel, hígítsd fel sok vízzel, vagy tejföllel, de jó a joghurt is. A lényeg, hogy sok lé legyen. Keverd csomómentesre a rántást. Öntsd rá a töltöttkáposztára, és egyszer forrald fel az egészet, hogy kioldódjon a káposzta közül a csípősség. Benne marad ugyan, de legalább felhígul. A pirospaprika meg valószínűleg csípős volt, és nem csemege. Erre vigyázni kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a rántásos módszer sikerült :)
Nem is éreztem hogy csípős, így nagyon finom lett :)
2015. máj. 6. 02:57
6/6 anonim 



válasza:





#1: a hagyományos fagyasztó hőmérsékletén fagyasztott készételek nem egészségesek, akármennyire is hasznos dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!