Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap? Van valami...

Mit főzzek holnap? Van valami jó ötletetek esetleg?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi jó nem jut eszembe,a Páromat meg már meg sem merem kérdezni,mert már ezzel megyek az agyára:Mit ennél Drágám?
2010. febr. 22. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lencse leves csipetkével és palacsinta

Paradicsom leves és rakott krumpli

2010. febr. 22. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Borsóleves, csirkemell sajttal, baconszalonnával befedve sütőben, ( Tabáni főzte a Vacsoracsatában) krumplipürével.
2010. febr. 22. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk marha lesz barnamártással és burgonyafánkkal.
2010. febr. 22. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Főzzél kocsonyát, mi szeretjük hidegen is, melegen is.
2010. febr. 22. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Köményes leves, fasirt krumpli köret

Paradicsomos leves, krumplis tészta,

Húsi leves, spenot tükörtojással,

Rizses hús, sapagetti, chilis bab, paradicsomos káposzta.

2010. febr. 22. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Francia fűszeres fasírt, szerintem fincsi:D

Recept:

Hozzávalók: 1 csomó lereszelt újhagyma, 2 evőkanál vaj, 70 dkg darált marhahús, 1 teáskanál só és őrölt bors, késhegynyi kakukkfű, 1 tojás, 1,2 dl szitált liszt, 1 kávéskanál pirospaprika

A felhevített vajon párolja üvegesre a hagymát, de vigyázzon, hogy ne barnuljon meg, majd tegye keverőtálba. Tegye hozzá a finomra darált marhahúst, a morzsolt fűszereket, a felvert tojást. Kézzel dolgozza alaposan össze. A formázható keverékből készítsen diónyi golyókat. Forgassa bele a pirospaprikával elkevert lisztbe. Tegye hűtőszekrénybe pihenni egy félórára. Olajozzon ki egy tepsit, majd tegye bele egymás mellé a húsgolyókat, úgy hogy azok ne érjenek össze. 180 fokra előmelegített sütőben süsse aranybarnára. Időnként locsolja meg pár csepp húslevessel, vagy olvasztott vajjal. Ha elkészült, hagyja langyosra hűlni, és friss majonézes salátával tálalja.

2010. febr. 22. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pörkölt lesz tésztával.
2010. febr. 23. 06:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Brassói.
2010. febr. 23. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Sütőben sütöttem krumplit,amit nagyobb kockákra vágtam,megszórtam sóval,oregánóval és bazsalikommal,meglocsoltam olajjal és raktam mellé virslit sülni...nagyon finom volt...mindenki jól lakott!
2010. febr. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!