Igaz hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet a legjobban megfogni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 21:33
11/13 anonim válasza:
En is tudok fozni pedig csak 13 vagyok.Neha en fozok a szuleimnek es azt mindig szeretik.A sutiket pedig csak en csinalom, nagyon ritkan anyukam,eddig csak egy barackos suti nem sikerult es majdnem minden hetvegen sutok valamit.Szerintem az nagyon nagy elony ha egy no tud fozni de szerintem az is nagyon szep ha a ferfi foz valamit a nonek. Azt anyukam szokta ertekelni az apukamtol. Az apukamnak minden a hasa, imad enni. :)
12/13 anonim válasza:
20:30-as nagyon ügyes vagy csak így tovább
Én 19 vagyok és tudok főzni és sütni is ráadásul szeretem is csinálni, és igen a hasukon keresztul lehet megfogni őket. A párom imádja a főztömet meg a sütiket(nagyon szeretek sütni) éss azt hogy ilyen önálló vagyok és nem 1-2 éve tudok. Sőt saját receptjeim is vannak és a legjobb hogy a párom nagyon büszke rám mert nem sok velem egyidős tud főzni. persze nem azt mondom, hogy csak egy nőnek kell tudnia (2 bátyám is kitűnően süt főz pedig egyáltalán nem voltunk rákényszerülve mert anyukánk mindent megcsinált) csak tudunk önállóak lenni :) Szerintem szégyen hogy ha egy nő nem tud főzni, pedig egyáltalán nem nehéz.
19/L
13/13 anonim válasza:
Én imádom ha egy nő tud főzni:)főleg ha kettesben főzhetünk az nagyon jó:).... minden normális pasi megfogható a gyomránál:)higyj nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!