Mennyit főzzek szerintetek?
Szerintem főzz 4-et és ha van valaki, valaki él veled, akkor kérdezd meg, hogy kér-e. Ha nem lakik veled senki, akkor meghagyod reggelre, vagy odaadod a háziállatodnak a maradékot ha van.
Vagy reggel majd megeszed a maradékot, csak fedd be alufóliával. Ha mikróban csinálod, akkor ajánlatos megenni még aznap este, ha sütőben, de gondolom 4 virslit nem arra pazarolsz, hogy most besüsd a sütőt, akkor fóliázd be...
A lényeg az: Mindig többet csinálj, mint amennyit megeszel!
:)
Nincs mit! :) Amúgy hogyan készíted el?
Ha mikróban, akkor csak lepucolod a virslit a héjától, bevagdosod sűrűn, olyan 1cm-re egymástól és ráraksz vékony sajtot. (trappista, vagy lapsajt egyaránt jó)
Esetleg sajtkrém is jó :)
Ha sütőben, akkor sokkal többet kell csinálni, egy egész nagy adagot. 30-40 darabot érdemes, ha bemelegíted a sütőt. Vagy ha van ilyen kis mikrosütő, akkor nem szóltam :D
Ha főzöd, akkor sajtot nem tudsz rárakni. Vagyis Én még nem próbáltam...
Esküszöm, Én is megkívántam :D Ugyancsak jó étvágyat! (1.2. hsz voltam;)
Ejnye, azért egy picit döntésképesebb lehetnél ennél, hogy megkérdezed itt, hogy mennyi virsli kell...
Amúgy szerintem is legyen négy, hiszen evés közben jön meg az étvágy.
Egészségedre! :)
Hmmmm.... Megéheztem, Én ma már nem fogok csinálni, majd csak holnap :) De amúgy az a paradicsom is jó, igaz még nem ettem "műanyagot" :D De hát télen mit vártál? ;)
Még a hasam is korog, de most már bevágom magam üresbe. Jó étv, szép álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!