Japán curry-be tehetek curry port?
Mindegyik videóban curry kockát reszelnek bele, de én csak curry port tudtam venni. Ez a videó alapján szeretném elkészíteni: https://www.youtube.com/watch?v=eueybn4CsKc
És ha port rakok bele még mik kellenek, hogy sűrű legyen mint a videóban?
NEm jó a por helyette.
De itt van a kocka receptje:
Homemade Japanese curry roux
To make curry roux from scratch, you will need the following ingredients, which is enough for cooking one batch of Japanese curry (500 gram of meat):
3 tablespoon unsalted butter (Indonesian: mentega tawar)
4 tablespoon all purpose flour (Indonesian: tepung terigu)
1 tablespoon curry powder (Indonesian: bubuk kari), any brand of curry powder is fine
1 tablespoon garam masala
1 teaspoon chili powder (Indonesian: bubuk cabe), or more if you like spicier curry
Here is how to prepare your curry roux:
Melt butter in a sauce pan on low heat.
Add flour into the pan, and cook until the mixture turns into a brown shade, stirring all the time. About 20 minutes.
Add curry powder, garam masala, and chili powder into the pan. Stir for 30 seconds to 1 minute. Then remove from heat. The curry roux is ready.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!