Hány fokon kell a különböző ételeket sütni?
Nem feltetlenul az alapanyog fuggvenye, hogy hany fokon sutjuk oket ... mint inkabb, hogy milyen allagot (texturat) akarunk elerni.
Persze a kulonbozo husok mas-mas hokezelest igenyelnek ... nagyjabol a: hal-szarnyas-sertes-birka/kecske-marha-vadhus (emelkedo) sorrendben, de ettol meg mindig inkabb az a lenyeg, hogy milyen allagot szeretnel elerni.
Szerintem nem art szakitani a rohanos etelkeszitesi stilussal es a mai divatos konfitalas iranyaban erdemes gondolkodni es ugyan ilyen jonak tartom a barbecue kajakat is ... a lenyeg, hogy alacsony homersekleten sokaig sutni, avagy izzasztani a kajat a sajat zsirjaban. Mondas is ugy tartja, hogy hamar munka ritkan jo.
De persze lehet hirtelen sutni (grillezni) es parolni is (lefedve kis folyadekkal, majd rapiritani) ... de azert a lassu tuzon sutogetes az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!