Kelt tésztáról honnan lehet megállapítani hogy megromlott e?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ha nyers tésztáról van szó, akkor annak savanyú szaga lesz és szétfolyik, egyre lágyabb lesz, idövel meg penésezdni is kezd.
A megsült lehet penészes, ha romlott, vagy olyan kemény, hogy nem lehet vágni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát végülis olyan élesztős szaga van,mint mikor begyúrtam. Két napos nyers pizzatésztáról van szó.
2010. febr. 22. 16:48
3/3 anonim válasza:
Ha hűtőben tároltad két nap után biztos nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!