Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljak "pizzát"?

Hogy csináljak "pizzát"?

Figyelt kérdés
Az elképzelés a következő: Fogok egy jónagy tepsit,az aljába belerakom a tésztát(nemtudom hogy hogy kell tésztát csinálni) aztán szórok rá szószt tejföl hagyma bab hús kukoriva gomba sajt paradicsom erőspaprika, ezekből a feltétekből megpúpozom a tepsit. Nem fog összesülni? Milyen húst ajánlotok? (csirkét nem ehetek)

2015. ápr. 27. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Veszel egy nagy tepsit, veszel egy kenyeret, belemártod egy oldalát tejbe és a tejes féllel fölfelé teszed a tepsibe. Annyi kenyeret teszel hogy szorosan tele legyen a tepsi. Mi úgy csináljuk hogy kockára vágunk parizert sonkát meg ami van. Addig veszel valami paradicsomosat...mondjuk lecsót(üvegeset) zakuszkát és teszel bele vagy 2 tojást amit előtte felvertél.

A paradicsomos cuccot a felvert tojást meg a parizert összekevered és ráteszed a kenyerekre.

Az egészet bevágod a sütőbe míg ropogósra nem sül...

Jó étvágyat :D nekünk általában finomra sikerült :)

2015. ápr. 27. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ja kihagytam hogy a kockára vágott parizert vagy mit odateszed kicsit megsülni
2015. ápr. 27. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

1# : lool ilyen módszert még nem láttam pizzakészítésre :D

De kipróbálom.

Amúgy, ha nem tudod hogy kell tésztát csinálni (ezzel nincs semmi gond), akkor próbáld ki az egyes módszerét, nekem bejön :s

2015. ápr. 27. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

1. googlezol pizzatészta receptet, megsütöd

2. teszel rá feltétet amilyet szeretnél és visszarakod sülni amíg meg nem olvad a sajt rajta.

2015. ápr. 27. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Ne púpozd meg a tepsit!!!

Otthoni sütő amúgy is épphogy alkalmas (igazából nem alkalmas) pizza sütésre.

A rengeteg feltét eláztatja, összetömöríti a tésztát, ami nem tud se megsülni, se megpirulni, se kicsit megdagadni.

Egy elázott moslékszerű csirízes valami lesz belőle.

Tésztareceptet meg rengeteget találsz.

2015. ápr. 27. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Találtam egy szórakoztató stílusú leírást. Szerintem jó, érdemes végigolvasni. [link]

Persze felelősséget nem vállalok érte.

A pizza egyébként a mi kenyérlángosunk édestestvére. Mondhatni (ha nem is egypetéjű) édestestvérek.

És erre is igaz az, ami a lecsóra. Nem szabad túlbonyolítani! Minél egyszerűbb legyen.

A feltétekről: ez eredetileg a szegények eledele volt olasz honban épp úgy, mint nálunk. S az került rá, ami akadt. Ha semmi, akkor csupaszon ették. Tenger közelében nyilván halak, a tenger gyümölcsei. Máshol hús, szalámi stb.

Ha a tésztád jó, és nem valami éttermit akarsz másolni, bármit tehetsz rá, amit szívesen fogyasztasz.

2015. ápr. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!