Hogy csináljak "pizzát"?

Veszel egy nagy tepsit, veszel egy kenyeret, belemártod egy oldalát tejbe és a tejes féllel fölfelé teszed a tepsibe. Annyi kenyeret teszel hogy szorosan tele legyen a tepsi. Mi úgy csináljuk hogy kockára vágunk parizert sonkát meg ami van. Addig veszel valami paradicsomosat...mondjuk lecsót(üvegeset) zakuszkát és teszel bele vagy 2 tojást amit előtte felvertél.
A paradicsomos cuccot a felvert tojást meg a parizert összekevered és ráteszed a kenyerekre.
Az egészet bevágod a sütőbe míg ropogósra nem sül...
Jó étvágyat :D nekünk általában finomra sikerült :)

1# : lool ilyen módszert még nem láttam pizzakészítésre :D
De kipróbálom.
Amúgy, ha nem tudod hogy kell tésztát csinálni (ezzel nincs semmi gond), akkor próbáld ki az egyes módszerét, nekem bejön :s

1. googlezol pizzatészta receptet, megsütöd
2. teszel rá feltétet amilyet szeretnél és visszarakod sülni amíg meg nem olvad a sajt rajta.

Ne púpozd meg a tepsit!!!
Otthoni sütő amúgy is épphogy alkalmas (igazából nem alkalmas) pizza sütésre.
A rengeteg feltét eláztatja, összetömöríti a tésztát, ami nem tud se megsülni, se megpirulni, se kicsit megdagadni.
Egy elázott moslékszerű csirízes valami lesz belőle.
Tésztareceptet meg rengeteget találsz.

Találtam egy szórakoztató stílusú leírást. Szerintem jó, érdemes végigolvasni. [link]
Persze felelősséget nem vállalok érte.
A pizza egyébként a mi kenyérlángosunk édestestvére. Mondhatni (ha nem is egypetéjű) édestestvérek.
És erre is igaz az, ami a lecsóra. Nem szabad túlbonyolítani! Minél egyszerűbb legyen.
A feltétekről: ez eredetileg a szegények eledele volt olasz honban épp úgy, mint nálunk. S az került rá, ami akadt. Ha semmi, akkor csupaszon ették. Tenger közelében nyilván halak, a tenger gyümölcsei. Máshol hús, szalámi stb.
Ha a tésztád jó, és nem valami éttermit akarsz másolni, bármit tehetsz rá, amit szívesen fogyasztasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!